Zomerzitten

Vanaf 1 juli start het ‘zomerzitten’ weer in Zentrum voor iedereen die ook gedurende de zomer de beoefening wil voortzetten. Deze keer gebeurt dat online.

Alweer zoomen denk je wellicht. Veel mensen zijn wel zo’n beetje ‘uitgezoomd’ omdat ze in hun werkmeetings hebben gemerkt dat het hen leegtrekt.

Maar: eigen ervaringen en die van medezoomers afgelopen seizoen, leren dat Zenzoomen juist oplaadt. Een ander voordeel is dat je ook vanuit je vakantieplek – waar dan ook  – kunt meedoen via je mobiel, tablet of laptop.

Elke woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur kun je mediteren. Deze keer doen we dat o.l.v. van de leraren van Zentrum. Die zullen elke keer een korte tekst inbrengen ter inspiratie en aanmoediging. Er wordt twee of drie keer gezeten  – afhankelijk van de ingebrachte tekst – in periodes van 25 minuten. Enige ervaring is dus handig.
Je kunt ook een of twee periodes meedoen en dan de groep verlaten.

Schema Juli:             1 juli Willem, 8 juli René, 15 juli John, 22 juli Martin, 29 juli Cornelia 
Schema Augustus :  5 aug. Willem,  12 aug. Cornelia,  19 aug. Martin en 26 aug. John

Het zomerzitten is open voor iedereen, dus ook voor niet-Zentrum cursisten.
Je geeft je op via deze link waarmee je een eerste toegang krijgt. We vragen je vanwege de veiligheid daarna (eenmalig) je naam en email te registreren.

We werken met codes en ‘wachtkamers’ dus in principe kunnen buitenstaanders niet naar binnen. Dit alles i.v.m. de veiligheid. Wel belangrijk om je op te geven.

Deelname is op basis van Dana (vrijwillige bijdrage).
Suggestie (maar voel je vrij): € 25,- voor de gehele zomerperiode ( negen bijeenkomsten).
Je kunt je bijdrage overmaken op NL78INGB0007365960 o.v.v. zomerzitten.