Twee keer per jaar organiseert Zentrum een sesshin op de prachtige locatie van Zin in Vught.  Telkens een aan het begin van het jaar o.l.v. Willem Scheepers en een in de zomer o.l.v. Cornelia Wierenga.

Periodes: 2 t/m 6 januari 2019 en 19 t/m 24 augustus.
Kosten: Totaal: € 545,- (Verblijfskosten: € 450,- ; programma kosten: € 95,-)
Plaats: Zin te Vught.
Begeleiding: Willem Scheepers (jan) en Cornelia Wierenga (aug)
Maximum aantal deelnemers: 20

Een sesshin – zenretraite – biedt de gelegenheid om intensief met een groep de stilte in te gaan en je zenbeoefening een verdieping te geven waar je normaal niet zo makkelijk aan toe komt.

We gaan zitten in de prachtige locatie van ZIN in Vught. Iedereen heeft een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet. Zin heeft een prachtige meditatiezaal en staat bekend om zijn uitstekende vegetarische keuken.

De sesshin wordt grotendeels in stilte doorgebracht. Het programma bestaat uit periodes van 25 minuten zazen, afgewisseld met kinhin (loopmeditatie).
Elke dag is er een teisho (lezing) en tijdens de avondmeditatie is er gelegenheid voor persoonlijk onderhoud.

Het programma is intensief, maar niet te zwaar. We zitten in periodes van 25 minuten met tussendoor loopmeditatie (kinhin). We beginnen om 6.00 u en eindigen om 21.30 u, met tussendoor voldoende gelegenheid om te wandelen, oefeningen te doen of te sporten.  Klik programma sesshin jan. 2019 voor het hele programma. Heb je vragen, neem gerust contact op.

button_aanmelden

 

Annuleringsvoorwaarden.
Annuleren is kosteloos tot 6 weken voor aanvang van de sesshin
Daarna zijn de kosten: 6-4 weken voor aanvang: 35% van de kosten.
4-2 weken voor aanvang: 60% van de kosten.
2-1 weken voor aanvang: 85% van de kosten
Binnen 7 dagen: 100% van de kosten