De verlichting van Boedha
Op donderdag 8 december wordt wereldwijd in Boeddhistische tempels en centra traditiegetrouw de dag gevierd van Boeddha’s verlichting. Nu het na Covid weer mogelijk is, willen we ook in Zentrum daarbij ‘stilzitten’.
In de traditionele zenkloosters wordt dit feit meestal herdacht met een extra zware sesshin om zoveel mogelijk mensen tot een doorbraak te laten komen.

Iedereen met (zen)meditatie ervaring welkom
Voor ons lekenbeoefenaars ligt dat anders, maar we stellen de zendo in die week graag open voor een ieder, dus ook voor de mensen die niet bij Zentrum aangesloten zijn.

In de week van 2 t/m 8 december
Alle doorgaande lessen zijn  dan – zolang er plek is – toegankelijk voor iedereen. Ervaring strekt wel zeer tot aanbeveling omdat er elke les twee keer 25 minuten wordt gemediteerd. Dat moet je wel kunnen en/of willen

Ontmoeting en beoefening
Een uitgelezen gelegenheid om je meditatie beoefening een boost te geven en je licht op te steken. Ook kun je weer oude bekenden en anderen ontmoeten die min of meer dezelfde weg bewandelen.
Alle leraren zullen die week iets doen met of rond de verlichting van de Boeddha. Laat jezelf inspireren en wees welkom.

Deelname is kosteloos
Als je wilt, kun je dus elke avond komen, zelfs twee keer achter elkaar als je wilt. Kijk op de site om te zien wanneer er doorgaande groepen zijn.
Ook de ochtendgroepen op woensdag en vrijdag zijn open.
Op zaterdag 17 december is er daarna gewoontetrouw weer  ‘Open zen op zaterdag, dat ook altijd open is voor iedereen.

Doe je mee?
Het kan druk worden, zeker in de al wat vollere groepen.
Daarom de vraag: als je wilt meedoen, laat dan per ommegaande even weten wanneer je wilt komen door een mailtje te sturen naar zen@zentrum.nl.
Zo houden wij een beetje het overzicht.

Zonder tegenbericht is er een plek voor je.
Zo niet, dan krijg je bericht en kijken we naar een ander optie voor je.

Doe je mee?
Het kan druk worden, zeker in de al wat vollere groepen op de ochtenden.
Daarom de vraag: als je wilt meedoen, laat dan per ommegaande even weten wanneer je wilt komen door een mailtje te sturen naar zen@zentrum.nl.
Zo houden wij een beetje het overzicht.

Zonder tegenbericht is er een plek voor je.
Zo niet, dan krijg je bericht en kijken we naar een ander optie voor je.